ברוכים הבאים לסדנת “אני הסמכות – סדנא להתנהלות מול סמכויות”

בזמן שבו מתחים מול סמכויות יכולים להרגיש כמו מחסום בלתי נפרד, הסדנא שלנו מציעה לכם כלים פרקטיים להפוך את המצב להזדמנות לצמיחה אישית וקבוצתית. כאן נלמד כיצד לשדר ביטחון, ניהול מתחים ואסרטיביות – לא רק דרך התוכן של מה שאנחנו אומרים, אלא דרך האופן שבו אנחנו ניגשים לדיאלוג מול סמכויות.
הכוח שבשיתוף – חוק ה-2:
אחד מהעקרונות המרכזיים בסדנא הוא חוק ה-2, שמסביר שהאדם היחיד, למרות שיש לו עוצמה יצירתית, מוגבל כשהוא פועל לבד. כאשר קול אחד מתאחד עם עוד ארבעה – עד חמישה אנשים בסך הכל – ההשפעה מוכפלת והקבוצה יוצרת סינרגיה שמאפשרת לפרוץ מחסומים. השילוב הזה לא רק מעצים את כל אחד מאיתנו, אלא גם משנה את הדינמיקה מול סמכויות, בכך שאנו מציגים גישה קולקטיבית שמאתגרת דפוסים ישנים ויוצרת הזדמנויות חדשות.
גלגל השלכות חיובי:
כל פעולה שאנחנו עושים יוצרת תגובות, וביחד הן מתפתחות ללולאה של השפעות חיוביות. בסדנא נלמד כיצד כל החלטה קטנה – בין אם מדובר בהצבת גבולות או בהבעת עמדה – יכולה להתפתח למהלך שמשפיע על סביבתנו לטובה. כשאנחנו יודעים שהפעולה שלנו אינה מבודדת, אלא חלק ממערכת שמתחזקת ומתרחבת, אנו זוכים בביטחון ובתחושת העצמה שמאפשרת לנו להתמודד עם כל אתגר.
התנהלות מול סמכויות:
בין אם אתם מתמודדים עם דמויות במצבים אישיים, מקצועיים או חברתיים, הסדנא שלנו מלמדת אתכם איך לנהל את ההתמודדות בצורה אסרטיבית ואמפתית. נלמד כיצד להפוך את המתח להזדמנות, להקשיב ולדבר בגובה העיניים, ולהעביר את המסר שלכם בצורה ברורה ואותנטית.
4 סיבות להצטרף
- – תלמדו כלים פרקטיים לשיפור האופן שבו אתם ניגשים למפגשים עם סמכויות.
- – תקבלו השראה להעצים את עצמכם – בין אם אתם פועלים לבד או כחלק מקבוצה.
- – תלמדו לזהות את המגבלות שלכם, ולהפוך אותן להזדמנויות לשינוי חיובי, תוך שימוש בחוק ה-2 ובגלגל השלכות חיובי.
- – תחוו אווירה של שיתוף פעולה, למידה והתפתחות, שבה כל אחד מכם הופך לחלק ממערכת שמשנה מציאות.
*הצטרפו אלינו למסע שבו כל מתיחות הופכת לכוח וכל מגע עם סמכות הוא הזדמנות לצמיחה.*
הסדנא “אני הסמכות” היא המקום שבו תגלו כיצד לא רק לדבר, אלא גם להנהיג – בכל סיטואציה, בכל מפגש, ובכל רגע שבו אתם בוחרים לשדר את הערך שלכם.
מוזמנים לכתוב לנו ולהצטרף לשינוי!